Bestilling & betaling

Alle mine priser vist på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter – prisen på bestillings tidspunktet er den gældende pris for købet.

Når du har gennemført en bestilling vil du modtage en online ordrebekræftigelse. Skulle du ikke modtage denne indenfor 1 time, bedes du kontakte mig på dittmer.jewellery@gmail.com. Når din ordre er afsendt vil du samme dag modtage en ny mail om at din ordre er afsluttet.

Levering:

Forventet leveringstid fra pakken er sendt med DAO 1-3 dage

Da alle mine smykker er håndlavet kan der gå op til 5 hverdage fra du bestiller til de bliver afsendt med DAO – dette skyldes at jeg sidder og laver hvert et smykke selv og at jeg altid sikre mig at smykket er i top kvalitet før du modtager det.

Levering: 0 DKK

Betaling:

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes pengene først når varen er afsendt. Der betales via en sikker & krypteret SSL-forbindelse, som betyder at dine kortoplysinger ikke kan læses af udenforstående.

Jeg modtager følgende betalingskort:

Returnering & fortrydelsesret:

Når du handler hos Dittmer Jewellery, har du altid 14 dages fortrydelsesret – her skal du meddele mig via en mail at du fortryder købet – jeg vil nu sende dig en returformular som du skal udfylde og sende med den vare du ønsker at returnere eller ombytte til en anden størrelse.

Fortrydelsesretten løber fra den dag du modtager varen. Ved returnering skal smykket komme tilbage i samme stand som da det blev modtaget. Køber betaler selv retur forsendelsen.

Retur varer sendes til:

Amanda Dittmer Jewellery

Adr: Ørholmgade 11, ST TH, 2000 København N

Kontakt

dittmer.jewellery@gmail.com

Tlf: 53276734

Ørholmgade 11, 2200

Danmark

Tryg og sikker betaling

Scroll to Top